Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A körút helyett az Univer előtt legyen a buszmegálló?

2010.05.22

A körút helyett az Univer előtt legyen a buszmegálló?

 
Szerző:www.baon.hu
Továbbra is ragaszkodnak a kecskeméti Dobó körút környékiek ahhoz, hogy a buszközlekedésben álljon vissza a korábbi rend, a járatok ismét az Alföld Áruház felé közlekedjenek.
Mellette egy javaslatot is megfogalmaztak, hogy szerintük – ha mégis megmarad az új útvonal  – hol és miként lehetne megállót létesíteni. Az errõl szóló levelet elküldték Iványosi-Szabó András alpolgármesternek.
A javaslatban szerepel: a Dobó körút helyett inkább az Univer áruház előtti taxisdroszt helyén legyen megállójuk az 1-es és a 11-es buszoknak. Úgy vélik: a 13-asnak nincs szüksége megállóra, hiszen az a Széchenyi térről indul. A 7 és 7/c buszról pedig az a véleményük, hogy – mivel azokból csak hétköznap közlekedik 12 járat –  ezt a forgalmat a Szalag Üzletház megálló képes lebonyolítani.

 

Iványosi alpolgármester lapunknak elmondta: a javaslatról véleményt mondani nem szándékozik, hiszen ezek szakmai kérdések, épp ezért szakemberek vizsgálják, hogy mi lehet a megoldás. A városrendezési és városüzemeltetési bizottság várhatóan áprilisban tárgyal majd ismét az ügyről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szólj hozzá!

(Admin, 2010.05.22 20:43)

Szólj hozzá, mondd el a véleményed a cikkről!